Založ si blog

Chcete byť úspešnejší ako Vaša konkurencia? Najmite si osobného biznis kouča

Nikdy nemôžete očakávať, že športovec dosiahne účasť na olympijských hrách bez špičkového trénera. Rovnako by ste nemohli predpokladať, že futbalové družstvo vstúpi na ihrisko bez celého tímu trénerov, t.z. hlavného trénera, trénera útoku, trénera obrany a špeciálneho trénera tímu.

 

Áno, dnes sa vec výcviku dostala aj do sfér podnikania a osobných sfér a zahŕňa inštruktorov, ktorí uspeli v oblasti, ktorá zaujíma aj vás a ktorí vám môžu pomôcť zdolať cestu, ktorú prešli oni sami, alebo dokonca ešte náročnejšiu.

 

Existuje jedno z najlepšie strážených tajomstiev úspechu:

 

“Jedna z činností, ktoré úspešní ľudia robia, lebo im pomáha dosahovať ďalšie úspechy a ktorá sa nachádza v ich zozname na predných miestach, je účasť na výcvikových programoch.“

 

Kouč alebo mentor vám pomôže vyjasniť si svoju víziu a ciele, podporia vás, keď budete mať strach, udržia vás v sústredení, upozornia na vaše nežiaduce správanie alebo staré zvyky. A aby toho nebolo málo budú od vás vyžadovať to najlepšie, ukážu vám, ako zarobiť viac s menším pracovným zaťažením a pomôžu vám sústrediť sa na svoj hlavný talent.

 

Jack Canfield – uznávaný svetový kouč povedal:

Mal som veľa inštruktorov, ktorí mi pomohli dosiahnuť moje ciele – obchodných mentorov, trénerov na písanie, marketingových poradcov a osobných koučov. Ale nepochybne najviac mi pomohol dostať sa dopredu v každej oblasti môjho života „Strategický koučingový program pre podnikateľov“ od Dan Sulivan.

Jack Canfield, Michal Kovac

Michal Kovac, Jack Canfield

 

Bez ohľadu na to aký významný je váš osobný, kariérny alebo firemný cieľ, váš kouč vám pomôže:

  • Stanoviť si vlastnú víziu, poslanie, zámer,
  • Stanoviť si presné a konkrétne kroky na dosiahnutie cieľov,
  • Rozpoznávať príležitosti,
  • Udržať v sústredení vaše najvyššie priority,
  • Dosahovať rovnováhu v živote a uskutočňovať vaše kariérne alebo obchodné ciele.

 

Osobný tréner a kouč vám pomôže odhaliť to po čom v skutočnosti túžite a naplánovať kroky, ktoré sú nevyhnutné na to aby ste sa dostali tam, kde chcete.

 

Anthony Robbins jeden z popredných svetových lídrov na svete, ktorý trénoval viaceré svetové osobnosti ako Bill Clinton, Oprah Winfrey, Leonardo DiCaprio sa vyjadril:

„Ľudia, ktorí uspejú na najvyššej úrovni, nemajú šťastie; robia niečo iné ako všetci ostatní.“

Prichádza zlatý vek virtuálnej reality v predaji

30.04.2021

Značkový tovar, značková kozmetika a ďalšie druhy tovarov a služieb začínajú objavovať zlatý vek predaja a obrovské príležitosti, ktoré jej poskytuje online prostredie cez virtuálny showroom. Virtuálna realita dokáže zabezpečiť jedinečný zážitok spojený s nakupovaním. Mladšia generácia nakupuje aj cez mobil a sociálne siete. Doprajte nakupujúcim [...]

Orientácia na skvelú zákaznícku skúsenosť vám pomôže vyhrávať

28.02.2021

Položili ste ste niekedy otázku aké by bolo získavať zákazníkov na celý život? V zákazníckom servise a zákazníckych službách potrebujete nastaviť zážitkový predaj a pozákaznícky servis na novej úrovni. Potrebujete začať robiť oveľa viac ako doteraz, ale oplatí sa vám to. Maximálna orientácia na skvelú zákaznícku skúsenosť vám pomôže vyhrávať na [...]

Firemná kultúra ako účinný nástroj pre motiváciu a udržanie najlepších zamestnancov

29.01.2021

Manažment vo firmách dobre pozná ako dôležitá je motivácia zamestnancov. Generácia mladších zamestnancov má na výber rozdielne pracovné príležitosti ako ich rodičia. Oblasť motivácie a dôvody, ktoré rozhodujú pre prácu u konkrétnej spoločnosti sú hlbšie. Potenciálni uchádzači hľadajú zmysluplnú prácu, očakávajú seriózny prístup, firemné benefity a [...]

Thunbergová

Švédska prokuratúra obvinila Gretu Thunbergovú z občianskej neposlušnosti

23.04.2024 19:35

Súdy v minulosti už dvakrát uložili celosvetovo známej aktivistke pokutu za občiansku neposlušnosť na klimatických protestoch.

R1 BB - Slovenská Ľupča, kameň, poklepanie

Odštartovali výstavbu dôležitej cesty na R1. Šoféri sa však na tri roky musia obrniť trpezlivosťou

23.04.2024 18:52

Preťažený úsek, na ktorom pomerne často dochádzalo aj k nehodám, sa konečne skvalitní. Nová štvorprúdová rýchlostná cesta by mala byť hotová do dva a pol roka.

Eurovoľby / Štrasburg / Európsky parlamentu /

Prieskum: Vo voľbách do europarlamentu by uspeli najviac PS, Smer a Hlas

23.04.2024 18:46

Do Európskeho parlamentu by sa nedostali SNS, Slovensko, Za ľudí ani Demokrati.

hazard, hracie automaty, vyherne automaty

Poslanci schválili úplný zákaz pôsobenia herní a kasín na území Banskej Bystrice

23.04.2024 18:38

Mestskí poslanci posledných viac ako desať rokov pravidelne diskutovali o regulácii hazardných hier, ale nikdy ich úplne nezakázali.

Kováč Michal

"Vzdelanie je tá najsilnejšia zbraň, ktorou možno zmeniť svet." Nelson Mandela

Štatistiky blogu

Počet článkov: 21
Celková čítanosť: 36207x
Priemerná čítanosť článkov: 1724x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy