Založ si blog

Firemná kultúra ako účinný nástroj pre motiváciu a udržanie najlepších zamestnancov

Manažment vo firmách dobre pozná ako dôležitá je motivácia zamestnancov. Generácia mladších zamestnancov má na výber rozdielne pracovné príležitosti ako ich rodičia. Oblasť motivácie a dôvody, ktoré rozhodujú pre prácu u konkrétnej spoločnosti sú hlbšie. Potenciálni uchádzači hľadajú zmysluplnú prácu, očakávajú seriózny prístup, firemné benefity a  zabezpečenie vyššieho štandardu svojej rodine a deťom.

 

Preto je dôležité aby si majitelia firiem uvedomili dôležitosť budovania firemnej kultúry. Ak manažment vytvára hodnoty spoločnosti dobre, tak aj ľahšie sa dokážu najať ľudia, ktorí budú zapálený pre spoločnú vec a tou je napĺňanie jednotnej vízii a poslania firmy.

 

Skvelá firemná kultúra je mocný nástroj na motiváciu a udržanie si najlepších ľudí v odbore.

 

Ak si chce spoločnosť zabezpečiť dostatok finančných zdrojov, tak najjednoduchšia cesta je mať dobre vyškolených profesionálov  v teréne, ktorí zabezpečia vyššie tržby. Lepšie výsledky v predaji  a vyššie zisky dokáže firma investovať ako do rozvoja, tak aj na vytváranie skvelej firemnej kultúry.

 

Profesionálne vyškolení a vysoko motivovaní obchodníci dokážu zabezpečiť firme dostatok finančných zdrojov aby manažment spoločnosti mal príležitosť financovať a vytvárať také pracovné prostredie, ktoré bude vysoko motivujúce pre každého zamestnanca.

 

Hlavným cieľom aktivít a tréningov, ktoré organizujem je pomáhať špeciálne slovenským a českým spoločnostiam sa výraznejšie presadiť na úkor zahraničných firiem.

 

Potrebujete zlepšiť ziskovosť, zvýšiť predaj alebo získať vynikajúcich obchodníkov?

 

V dnešnom náročnom a vysoko konkurenčnom prostredí pomôžu vašim obchodníkom prémiové obchodné tréningy s individuálnym prístupom kouča a mentora. Na základe individuálneho prístupu k špecifickým potrebám každého jedného člena obchodného tímu sa dokážu vycibriť ich znalosti na tú úroveň aby zlepšili predaje a priniesli vyššie tržby do vašej firmy.

 

 

„Vo svojom živote máte pod kontrolou len tri veci a to myšlienky, ktoré máte, obrazy, ktoré si vizualizujete a akcie, ktoré podniknete.“ — Jack Canfield —

Prichádza zlatý vek virtuálnej reality v predaji

30.04.2021

Značkový tovar, značková kozmetika a ďalšie druhy tovarov a služieb začínajú objavovať zlatý vek predaja a obrovské príležitosti, ktoré jej poskytuje online prostredie cez virtuálny showroom. Virtuálna realita dokáže zabezpečiť jedinečný zážitok spojený s nakupovaním. Mladšia generácia nakupuje aj cez mobil a sociálne siete. Doprajte nakupujúcim [...]

Orientácia na skvelú zákaznícku skúsenosť vám pomôže vyhrávať

28.02.2021

Položili ste ste niekedy otázku aké by bolo získavať zákazníkov na celý život? V zákazníckom servise a zákazníckych službách potrebujete nastaviť zážitkový predaj a pozákaznícky servis na novej úrovni. Potrebujete začať robiť oveľa viac ako doteraz, ale oplatí sa vám to. Maximálna orientácia na skvelú zákaznícku skúsenosť vám pomôže vyhrávať na [...]

Budúcnosť maloobchodu a predaja

12.01.2021

Generácia mladých zákazníkov očakáva jednoduchosť, pohodlnosť a predovšetkým rýchlosť v nakupovaní. Svetové technologické firmy to vnímajú a preto investujú finančné prostriedky do výskumu a rozvinutia rôznych úžasných nápadov. Dominantní hráči tvrdo bojujú o prvenstvo. Ako investor a obchodník sledujem trendy budúcnosti v Európe, Severnej Amerike a Číne, [...]

Trump

Porota, ktorá rozhodne o Trumpovi v historickom procese, je už kompletná

18.04.2024 23:26

Porota sa vyberala zo stoviek potenciálnych členov na základe série otázok, ktoré majú zaručiť, že sa budú rozhodovať nestranne.

farmári, poľsko, traktory

Poľskí poľnohospodári nepúšťajú kamióny cez hraničné priechody s Ukrajinou

18.04.2024 21:37

Naďalej tak protestujú proti prílevu lacného obilia z Ukrajiny.

keňa, vojaci

V Keni zahynulo pri páde vojenského vrtuľníka desať ľudí, vrátane veliteľa armády

18.04.2024 20:56

Vrtuľník havaroval krátko po štarte a potom začal horieť.

turecko, zemetrasenie, tokat

Stred Turecka zasiahlo zemetrasenie. Poškodilo niekoľko budov

18.04.2024 20:03

Zatiaľ nie sú správy o úmrtiach alebo vážne zranených.

Kováč Michal

"Vzdelanie je tá najsilnejšia zbraň, ktorou možno zmeniť svet." Nelson Mandela

Štatistiky blogu

Počet článkov: 21
Celková čítanosť: 36168x
Priemerná čítanosť článkov: 1722x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy