Založ si blog

Prichádza zlatý vek virtuálnej reality v predaji

Značkový tovar, značková kozmetika a ďalšie druhy tovarov a služieb začínajú objavovať zlatý vek predaja a obrovské príležitosti, ktoré jej poskytuje online prostredie cez virtuálny showroom. Virtuálna realita dokáže zabezpečiť jedinečný zážitok spojený s nakupovaním.

 

Mladšia generácia nakupuje aj cez mobil a sociálne siete. Doprajte nakupujúcim virtuálny zážitok spojený so zábavou a objavovaním nových možnosti. Pritiahnete tak zákazníkov, ktorí sa k vám radi opäť vrátia. Po dobrom zážitku a skvelom servise máte obrovskú príležitosť získať odporúčania na nových zákazníkov. Zákazníci radi zdieľajú zážitky a dobré skúsenosti s rodinou a priateľmi.

pozitivna zakaznicka skusenost

Firmy, ktoré investujú do 3D showroomov a nabehnú na novú vlnu predaja, získajú strategickú konkurenčnú výhodu. Zapracujte tento nový model predaja do vašej obchodnej stratégie a zabezpečte si náskok na trhu.

 

Staňte sa víťazmi a prepojte online a offline svet. Dáta o zákazníkoch sa pre vás stanú novým zlatom. Získate tak dokonalý obraz o zvykoch a preferenciách vašich zákazníkov. Je to ideálna príležitosť aby ste im porozumeli oveľa viac ako to bolo kedykoľvek možné v minulosti.

 

Dôležité bude nájsť rovnováhu medzi novými obchodnými prístupmi, predajom a marketingom v novej realite predaja. Ako biznis mentor vám rád pomôžem získavať ďalšie obchodné inšpirácie. Ak chcete posunúť váš biznis vpred neváhajte sa na mňa obrátiť.

 

Výhody z informácii, ktorými budete disponovať dokážete preniesť na personalizovaný nákup. Údaje o spotrebiteľoch vám dajú strategickú výhodu aby ste prispôsobili domovské stránky pre každého zákazníka na základe jeho preferencií. Budete vedieť poskytnúť VIP servis, individuálny zákaznícky prístup, doporučenie ďalších produktov alebo exkluzívne oceniť nakupujúceho za jeho lojalitu.

Orientácia na skvelú zákaznícku skúsenosť vám pomôže vyhrávať

28.02.2021

Položili ste ste niekedy otázku aké by bolo získavať zákazníkov na celý život? V zákazníckom servise a zákazníckych službách potrebujete nastaviť zážitkový predaj a pozákaznícky servis na novej úrovni. Potrebujete začať robiť oveľa viac ako doteraz, ale oplatí sa vám to. Maximálna orientácia na skvelú zákaznícku skúsenosť vám pomôže vyhrávať na [...]

Firemná kultúra ako účinný nástroj pre motiváciu a udržanie najlepších zamestnancov

29.01.2021

Manažment vo firmách dobre pozná ako dôležitá je motivácia zamestnancov. Generácia mladších zamestnancov má na výber rozdielne pracovné príležitosti ako ich rodičia. Oblasť motivácie a dôvody, ktoré rozhodujú pre prácu u konkrétnej spoločnosti sú hlbšie. Potenciálni uchádzači hľadajú zmysluplnú prácu, očakávajú seriózny prístup, firemné benefity a [...]

Budúcnosť maloobchodu a predaja

12.01.2021

Generácia mladých zákazníkov očakáva jednoduchosť, pohodlnosť a predovšetkým rýchlosť v nakupovaní. Svetové technologické firmy to vnímajú a preto investujú finančné prostriedky do výskumu a rozvinutia rôznych úžasných nápadov. Dominantní hráči tvrdo bojujú o prvenstvo. Ako investor a obchodník sledujem trendy budúcnosti v Európe, Severnej Amerike a Číne, [...]

SR Prezidentka Čaputová Úradovanie Východ Prešov Návšteva

Čaputová: Z východu som nadšená, rada sa sem vraciam

25.04.2024 21:45

Prezidentka navštívila rusínske divadlo, evanjelické gymnázium, centrum pre obete násilia či národnú kultúrnu pamiatku na Solivare.

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Kováč Michal

"Vzdelanie je tá najsilnejšia zbraň, ktorou možno zmeniť svet." Nelson Mandela

Štatistiky blogu

Počet článkov: 21
Celková čítanosť: 36233x
Priemerná čítanosť článkov: 1725x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy