Založ si blog

Ktorá profesia bude stále potrebná a dobre platená?

Dnes sa vynikajúco platí za to čo ovládate a aké výsledky dosahujete. Jednou z kráľovsky zaplatených profesií je byť skvelým obchodníkom. Hovorím o práci pre firmu, kde si vás manažment váži ako kľúčového človeka, spolupracovníka a svojím spôsobom biznis partnera, ktorý prináša do firmy peniaze, z ktorých žije celá spoločnosť.

 

Ak pracujete pre spoločnosť, kde si vás nevážia, je na čase odísť!

 

Každý vynikajúci obchodný zástupca je veľmi cenený na trhu práce a to z viacerých dôvodov. Ak prinášate biznis do firmy, vaša firma bude dobre zarábať, dokáže nadštandardne zaplatiť ľudí, investovať do rozvoja a vytvárať skvelú firemnú kultúru, ktorá bude mať pozitívny vplyv na každého vášho kolegu.

Profesia obchodný zástupca je nesmierne dôležitá pre každú spoločnosť a preto máte byť maximálne podporovaný zo strany manažmentu. Vaše výkony budú priamo úmerné tomu ako vás bude spoločnosť motivovať a odmeňovať.

 

Dnes existuje veľa priemerných obchodníkov a malá skupina skvelých obchodníkov. Dobrá správa je, že máte obrovský priestor sa vzdelávať a pracovať na sebe. Ak sa chcete zaradiť do klubu najlepšie platených obchodných profesionálov je potrebné rozvíjať svoje obchodné zručnosti.

 

Keď by si denne študoval, premýšľal a plánoval, rozvinul by si v sebe moc zvrátiť svoj osud“

—William Clement Stone—

Podľa štatistík popredné spoločnosti na trhu investujú značné prostriedky do vzdelávania a rozvoja svojich obchodníkov a to z jediného dôvodu. Vedia, že ich obchodníci budú mať na trhu konkurenčnú výhodu a obchodníci sú motivovaný zlepšovať svoje obchodné a predajné zručnosti, pretože budú viac zarábať.

Každý jeden vrcholový športovec pravidelne a dlhodobo trénuje aby raz získal zlatú medailu, úspech a uznanie. Máte ambíciu aj vy sa zaradiť na stupne víťazov a patriť medzi TOP 10% najlepšie platených obchodných profesionálov? Potrebujete sa stať hviezdou medzi obchodníkmi.

 

Vaše predajné zručnosti, umenie vyjednávať a schopnosť uzatvárať predaj bude mať výrazný vplyv na vašu kariéru a finančné ohodnotenie.

Je veľmi dôležité si vážiť sám seba ako obchodníka. Vaše sebavedomie a sebadôvera ma obrovský vplyv na vaše predajné úspechy. Veľa dnešných milionárov a miliardárov sa stále nazývajú, že sú obchodníkmi.

 

Mark Cuban, miliardár, investor a majiteľ klubu Dallas Mavericks pri rozhovore pre CNBC odhaľil čo by urobil, keď by prišiel o celý svoj majetok.

Nezmenil by som nič. Cez deň by som si našiel prácu ako obchodník, cez noc by som bol barman. Jedna z jeho prvých prác popri vysokej škole bol predaj počítačov. Povedal… „bol som najlepší, rozdrvil som to.“

Prichádza zlatý vek virtuálnej reality v predaji

30.04.2021

Značkový tovar, značková kozmetika a ďalšie druhy tovarov a služieb začínajú objavovať zlatý vek predaja a obrovské príležitosti, ktoré jej poskytuje online prostredie cez virtuálny showroom. Virtuálna realita dokáže zabezpečiť jedinečný zážitok spojený s nakupovaním. Mladšia generácia nakupuje aj cez mobil a sociálne siete. Doprajte nakupujúcim [...]

Orientácia na skvelú zákaznícku skúsenosť vám pomôže vyhrávať

28.02.2021

Položili ste ste niekedy otázku aké by bolo získavať zákazníkov na celý život? V zákazníckom servise a zákazníckych službách potrebujete nastaviť zážitkový predaj a pozákaznícky servis na novej úrovni. Potrebujete začať robiť oveľa viac ako doteraz, ale oplatí sa vám to. Maximálna orientácia na skvelú zákaznícku skúsenosť vám pomôže vyhrávať na [...]

Firemná kultúra ako účinný nástroj pre motiváciu a udržanie najlepších zamestnancov

29.01.2021

Manažment vo firmách dobre pozná ako dôležitá je motivácia zamestnancov. Generácia mladších zamestnancov má na výber rozdielne pracovné príležitosti ako ich rodičia. Oblasť motivácie a dôvody, ktoré rozhodujú pre prácu u konkrétnej spoločnosti sú hlbšie. Potenciálni uchádzači hľadajú zmysluplnú prácu, očakávajú seriózny prístup, firemné benefity a [...]

Štefan Harabin, ta3

VIDEO: Prezidentský kandidát Štefan Harabin. Rusko nepovažuje za agresora, chce neutralitu Slovenska

19.03.2024 07:00

O post prezidenta Slovenskej republiky vo voľbách v roku 2024 sa uchádza 10 ľudí.

vojna na Ukrajine

ONLINE: Michel: Aby bol v Európe mier, musí sa pripraviť na vojnu. Volá po vojnovej ekonomike

19.03.2024 06:15, aktualizované: 09:06

Ak nebude reakcia EÚ správna a neposkytne Ukrajine dostatočnú podporu, aby zastavila Rusko, budeme ďalší na rade, tvrdí šéf Európskej rady Michel.

Putin

Putinov triumf odobrili hostia z AfD. Ako ruské voľby "monitorovali" extrémisti z Nemecka

19.03.2024 06:00

Aby prezidentským voľbám dodal zdanie legitimity, Putin si ako pozorovateľov pozval poslancov nemeckej strany AfD.

anketa, kandidáti na prezidenta 2024

ANKETA: Osem kandidátov na prezidenta odpovedalo na 19 otázok. Tu sú všetky odpovede

19.03.2024 06:00

Do ankety sa zapojilo 8 z 10 kandidátov. Líder SNS Andrej Danko sa vzdal v prospech Štefana Harabina. Milan Náhlik a Štefan Harabin do uzávierky neodpovedali.

Kováč Michal

"Vzdelanie je tá najsilnejšia zbraň, ktorou možno zmeniť svet." Nelson Mandela

Štatistiky blogu

Počet článkov: 21
Celková čítanosť: 36012x
Priemerná čítanosť článkov: 1715x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy