Založ si blog

Ktorá profesia bude stále potrebná a dobre platená?

Dnes sa vynikajúco platí za to čo ovládate a aké výsledky dosahujete. Jednou z kráľovsky zaplatených profesií je byť skvelým obchodníkom. Hovorím o práci pre firmu, kde si vás manažment váži ako kľúčového človeka, spolupracovníka a svojím spôsobom biznis partnera, ktorý prináša do firmy peniaze, z ktorých žije celá spoločnosť.

 

Ak pracujete pre spoločnosť, kde si vás nevážia, je na čase odísť!

 

Každý vynikajúci obchodný zástupca je veľmi cenený na trhu práce a to z viacerých dôvodov. Ak prinášate biznis do firmy, vaša firma bude dobre zarábať, dokáže nadštandardne zaplatiť ľudí, investovať do rozvoja a vytvárať skvelú firemnú kultúru, ktorá bude mať pozitívny vplyv na každého vášho kolegu.

Profesia obchodný zástupca je nesmierne dôležitá pre každú spoločnosť a preto máte byť maximálne podporovaný zo strany manažmentu. Vaše výkony budú priamo úmerné tomu ako vás bude spoločnosť motivovať a odmeňovať.

 

Dnes existuje veľa priemerných obchodníkov a malá skupina skvelých obchodníkov. Dobrá správa je, že máte obrovský priestor sa vzdelávať a pracovať na sebe. Ak sa chcete zaradiť do klubu najlepšie platených obchodných profesionálov je potrebné rozvíjať svoje obchodné zručnosti.

 

Keď by si denne študoval, premýšľal a plánoval, rozvinul by si v sebe moc zvrátiť svoj osud“

—William Clement Stone—

Podľa štatistík popredné spoločnosti na trhu investujú značné prostriedky do vzdelávania a rozvoja svojich obchodníkov a to z jediného dôvodu. Vedia, že ich obchodníci budú mať na trhu konkurenčnú výhodu a obchodníci sú motivovaný zlepšovať svoje obchodné a predajné zručnosti, pretože budú viac zarábať.

Každý jeden vrcholový športovec pravidelne a dlhodobo trénuje aby raz získal zlatú medailu, úspech a uznanie. Máte ambíciu aj vy sa zaradiť na stupne víťazov a patriť medzi TOP 10% najlepšie platených obchodných profesionálov? Potrebujete sa stať hviezdou medzi obchodníkmi.

 

Vaše predajné zručnosti, umenie vyjednávať a schopnosť uzatvárať predaj bude mať výrazný vplyv na vašu kariéru a finančné ohodnotenie.

Je veľmi dôležité si vážiť sám seba ako obchodníka. Vaše sebavedomie a sebadôvera ma obrovský vplyv na vaše predajné úspechy. Veľa dnešných milionárov a miliardárov sa stále nazývajú, že sú obchodníkmi.

 

Mark Cuban, miliardár, investor a majiteľ klubu Dallas Mavericks pri rozhovore pre CNBC odhaľil čo by urobil, keď by prišiel o celý svoj majetok.

Nezmenil by som nič. Cez deň by som si našiel prácu ako obchodník, cez noc by som bol barman. Jedna z jeho prvých prác popri vysokej škole bol predaj počítačov. Povedal… „bol som najlepší, rozdrvil som to.“

Prichádza zlatý vek virtuálnej reality v predaji

30.04.2021

Značkový tovar, značková kozmetika a ďalšie druhy tovarov a služieb začínajú objavovať zlatý vek predaja a obrovské príležitosti, ktoré jej poskytuje online prostredie cez virtuálny showroom. Virtuálna realita dokáže zabezpečiť jedinečný zážitok spojený s nakupovaním. Mladšia generácia nakupuje aj cez mobil a sociálne siete. Doprajte nakupujúcim [...]

Orientácia na skvelú zákaznícku skúsenosť vám pomôže vyhrávať

28.02.2021

Položili ste ste niekedy otázku aké by bolo získavať zákazníkov na celý život? V zákazníckom servise a zákazníckych službách potrebujete nastaviť zážitkový predaj a pozákaznícky servis na novej úrovni. Potrebujete začať robiť oveľa viac ako doteraz, ale oplatí sa vám to. Maximálna orientácia na skvelú zákaznícku skúsenosť vám pomôže vyhrávať na [...]

Firemná kultúra ako účinný nástroj pre motiváciu a udržanie najlepších zamestnancov

29.01.2021

Manažment vo firmách dobre pozná ako dôležitá je motivácia zamestnancov. Generácia mladších zamestnancov má na výber rozdielne pracovné príležitosti ako ich rodičia. Oblasť motivácie a dôvody, ktoré rozhodujú pre prácu u konkrétnej spoločnosti sú hlbšie. Potenciálni uchádzači hľadajú zmysluplnú prácu, očakávajú seriózny prístup, firemné benefity a [...]

gobbels

Aj zadarmo. Berlín sa nevie zbaviť vily po Goebbelsovi, uvažuje o zbúraní

03.05.2024 23:03

Berlín sa snaží zbaviť vily, ktorú kedysi vlastnil šéf propagandy nacistickej Tretej ríše Joseph Goebbels.

nemecko požiar

V Berlíne vzbĺkla hala firmy zo skupiny Diehl. Vyrába aj systém Iris-T dodaný Ukrajine

03.05.2024 21:45

S plameňmi v berlínskej časti Lichterfelde bojovalo 180 hasičov, ale požiar do večera pod kontrolou ešte nemali, napísala DPA.

Rusko / Špehovanie / Kyberkontrola /

Spojené štáty odsúdili ruské kyberútoky na Európu vrátane Slovenska, je za nimi známy aktér

03.05.2024 21:17

USA skupinu spojili napríklad aj so zasahovaním do amerických prezidentských volieb, ktoré vyhral Donald Trump.

brazília, priehrada, pretrhnutie, voda, záplava

Juh Brazílie sužujú najhoršie povodne za 80 rokov, 37 ľudí zomrelo

03.05.2024 20:37

Je to už štvrtá takáto ekologická katastrofa za rok, v júli, septembri a novembri 2023 udreli záplavy, pri ktorých zahynulo celkovo 75 ľudí.

Kováč Michal

"Vzdelanie je tá najsilnejšia zbraň, ktorou možno zmeniť svet." Nelson Mandela

Štatistiky blogu

Počet článkov: 21
Celková čítanosť: 36310x
Priemerná čítanosť článkov: 1729x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy